Je lievelingsoma verliezen, het is verschrikkelijk. Het kwam drie jaar geleden ook als harde klap voor Monique Westenberg. De twee hadden een heel intense band en deelden alles met elkaar. Dat haar oma kwam te overlijden hakte er stevig op in.

Niet alleen moest Monique het verlies van enkele dierbaren te boven zien komen, ook de relatiebreuk met André kwam op dat moment niet zo gelegen. Maar Monique vond de kracht om door te zetten, ook zonder oma Corrie aan haar zijde.

Monique koestert vele mooie herinneringen aan haar oma Corrie en die koestert ze ongetwijfeld nog voor de rest van haar leven.

“We reisden toen ik klein was door heel Nederland met de kermis. Alle zomervakanties ging ik met oma mee de kermis op. Zo leuk! Maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik mis onze gesprekken, je wijze raad en onze uitstapjes”, citeert Party Monique.

Met de donkere dagen en kerst in aantocht zal het gemis ongetwijfeld nog een beetje extra voelbaar zijn. We wensen Monique dan ook heel veel sterkte en liefde toe!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl