De fans van de Meilandjes kijken al vol nieuwsgierig uit naar de biografie van Maxime Meiland die er heel binnenkort aankomt.

In haar biografie heeft ze het over de uitgelekte sekstape van zichzelf in het middelbaar, haar drankprobleem en de verkrachting die ze heeft meegemaakt.

Uiteindelijk liet ze Jan Dijkgraaf haar biografie schrijven, net zoals hij voor haar ouders had gedaan. Waar ze de verkennende gesprekken nog wou doen in bijzijn van haar ouders, wilde ze nu liever alleen met Jan praten.

“Ze kan goed reflecteren, ook op haar eigen rol. Ze kan goed uitleggen hoe zoiets je kan overkomen en hoe het meerdere keren kan gebeuren. Maxime is namelijk meermaals verkracht door verschillende personen. Ik ga in het boek niet in gesprek met de daders. Het is het verhaal van Maxime. Maar Erica heeft wel bevestigd dat hetgeen ze aan mij verteld ook daadwerkelijk gebeurd is”, zegt Jan in Story.

Volgens Jan is het een heel eerlijk verhaal geworden en erg indrukwekkend. Maxime is heel openhartig en er zit geen rem op. “Het is een gruwelijke gedetailleerd verhaal. Maxime doet dit voor meiden die in een soortgelijke situatie zijn beland en steun aan haar boek kunnen hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl