12 seizoenen zijn er nu van ‘Boer Zkt Vrouw’ op televisie geschreven. Nog nooit was er een deelnemer die zoveel ergernis opwekte bij de kijkers als Maud. Zij doet een poging om het hart van boer Evert te veroveren.

Het begon al bij de speeddate. Toen Maud al meteen de handen van boer Evert vastpakte, ging er een kleine afkeer door de huiskamers in Nederland. De kijkers waren al meteen vanaf de eerste minuut geïrriteerd, maar ook haar medekandidaten Cora en Nans konden hun irritatie niet verbergen.

Maar Maud liet zich volgens velen ook van haar positieve kant zien. Zij las voor haar komst naar de boerderij een boek over het melken in de koeienstal en toonde daarmee volgens velen al een grote interesse voor het vak.

Maar het is bijna onvermijdelijk dat er tientallen negatieve reacties verschijnen op sociale media, en daar ontkomt ook Maud niet aan. Gelukkig krijgt ze veel steun van KRO/NCRV, die de kandidaat in bescherming nemen.

“Er staat een groot team rondom de deelnemers en briefschrijvers en ze worden overal goed in begeleid. Bovendien worden ze ook geadviseerd om niet op Twitter te kijken”, vertelt de woordvoerder van de zender aan Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl