Er is al veel gespeculeerd over wat er met de carrière van Matthijs van Nieuwkerk gaat gebeuren. Verdwijnt hij tijdelijk van het scherm, of verdwijnt hij voorgoed van de buis? Voorlopig heeft iedereen er het raden naar.

Recente foto’s die van Matthijs tonen aan dat het niet ontzettend goed gaat met de presentator. Hij ziet er ontzettend verwilderd uit en hij zou de hele situatie maar moeilijk kunnen verkroppen.

Peter van der Vorst zei onlangs het volgende in ‘Veronica Superguide’ over een eventueel nieuw programma: “Het is al een tijdje niet meer aan de orde. We zijn serieus in gesprek geweest, maar daar is toen niks uitgekomen. Het is heel simpel, we zijn compleet”, citeert Party.

Van der Vorst is ook meteen heel duidelijk over het gedrag dat van Nieuwkerk zou vertoond hebben de afgelopen jaren en waarvan hij nu wordt beschuldigd.

“Daar is uiteraard geen plek voor bij RTL. Wij hebben gewoon een heel leuke baan, waar de druk soms hoog is. Maar dan kun je nog steeds respectvol met elkaar omgaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl