Het zijn pittige tijden voor Matthijs van Nieuwkerk. De beschuldigingen aan zijn adres zijn niet mals en iedereen lijkt een mening klaar te hebben over de presentator. Zelf laat Matthijs weinig van zich horen en heeft hij zichzelf teruggetrokken.

Als we omstaanders mogen geloven leeft hij bijna als een kluizenaar en is hij niet meer buiten de muren van zijn woonboerderij gekomen sinds de hele heisa.

Het is er ook aan te zien dat van Nieuwkerk niet meer buiten komt. Terwijl hij vroeger altijd netjes geschoren was en zijn kapsel altijd in de plooi lag, heeft hij nu een baard en staat zijn haar alle kanten uit.

Om alle drukte en heisa te kunnen ontvluchten trekken Matthijs en zijn partner Martha binnenkort naar New York, ver weg van alle negativiteit.

Ondertussen zijn heel wat criticasters het erover eens dat ondanks de feiten die Matthijs heeft gepleegd, hij ook nog altijd een erg getalenteerde presentator is. Voorlopig zal het even stil blijven rond Matthijs, maar Matthijs komt terug, daar is iedereen zeker van.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl