De opening van Code Rosé, het nieuwe pension van de Meilandjes verliep niet zonder slag of stoot. Eerst werd gedacht dat het pension niet kon opengaan omwille van de gezondheid van Martien, maar uiteindelijk bleek het gewoon een probleem te zijn met de vergunning.

“Het was inderdaad slechter nieuws geweest als ik ziek zou zijn. Dat heb je niet in de hand. Maar ik voel me goed en alles gaat goed met de gezondheid. Ik heb in geen jaren dokters gezien. Maar dat komt misschien ook wel omdat ik niet zo snel naar een arts ga”, geeft Martien toe in Story.

Martien voelt net zoals iedereen wel eens een pijntje, maar probeert er zo weinig mogelijk aan te denken. Dat hij ook de alcohol heeft afgezworen, helpt om hem beter in zijn vel te laten voelen.

“Nu drink ik alleen nog op verjaardagen en feestjes. En dat gaat me goed af. Ik ben ook gestopt met het roken van sigaretten. Ik ben overgestapt op de e-sigaret. Maar ik hoef geen boegbeeld te worden om anderen over te halen om ook te stoppen. Al voel ik me sinds ik ben gestopt met drinken en roken een stuk beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl