Dat Martien Meiland geen blad voor de mond neemt, dat hebben al heel wat mensen mogen ondervinden. Zo ook Frank en Rogier.

“Ik heb een keer gezegd dat ik die twee niet moet en dat is ook zo. Die deden ooit een kleine opname bij Van Roon (Zaak in Noordwijk waar Martien ooit werkte) en ze kwamen aangereden in een grote auto. Ze stapten uit met een heel klein hondje. Een van de twee zei gelijk: ‘Hallo jongeman, kan hij wat water halen voor dat hondje? Dan ben ik gelijk klaar met die lui”, vertelt Martien in zijn biografie.

Maar dat was niet zijn enige ontmoeting met de twee, vertelt Party. Hij kwam ze nadien nog eens tegen bij de Ring. “Arrogant! Toch een bepaalde blik waarmee mensen je aankijken. Ik ben blij dat ze weg zijn bij SBS6. Ga maar lekker naar Peter van der Vorst!”

En dat gaat zo maar door. Martin lijkt niemand te sparen en haalt iedereen door het slijk. Zelfs zijn eigen familie zou eraan moeten geloven. Ooit was hij twee handen op één buik met zijn zus Nelleke, ook dat is ondertussen veranderd.

“Als Nelleke komt te overlijden, dan zal ik niet naar haar begrafenis gaan. Dat is toch raar? Ik heb haar jaren niet gezien en dan zou ik plots wel gaan?”