Binnenkort komt er op televisie alweer een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’. Dit keer staan Martien en zijn familie in voor de verbouwingen van een pension. Dat pension doopten ze om tot ‘Code Rosé’.

De fans van de familie worden verwend, want er staat ook nog een kerstspecial rond de familie gepland. “We zijn voor de kerstspecial van ‘Chateau Meiland’ op een cruise op de Middellandse Zee geweest. Dat wordt een dubbele aflevering van 82 minuten”, onthult Martien in Story.

Nooit eerder gingen Martien en zijn familie op cruise, een unicum dus voor de familie. En wie de special zal zien, zal ook meteen merken dat de familie Meiland heeft genoten.

“We hadden het fijn samen, maar ik zou het niet nog eens doen, niets voor mij. Ik ga liever naar Zuid-Frankrijk en bepaald dan zelf waar ik naartoe ga, zoals we eerder dit jaar met Montana en Dirk hebben gedaan.”

De familie Meiland is altijd een heel hechte familie geweest en hij ziet iedereen bijna dagelijks. Ook zijn kleinkinderen Claire en Vivé. “Ik ben heel erg een opa. Ik ben zo met hen bezig, dat vind ik zo leuk. Ik kan daar enorm van genieten. Ik geniet als opa meer van Claire en Vivé, dan als vader van Montana en Maxime op die leeftijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl