Hij heeft veel steun aan haar

Vorig jaar was Mart Hoogkamer een veelbelovend talent die het zou maken in de showbizz. Maar plots ging het even wat minder met de zanger. Hij moest heel wat concerten annuleren en stond lange tijd niet op een podium.

Een dubbele longontsteking was de grote boosdoener. Het ging allemaal hard en snel voor Mart en hij vond maar weinig adempauze om even tot zichzelf te komen.

“Ik heb van de hele situatie geleerd en besef dat ik voor me moet laten zorgen. Op zich is dat niet vreemd voor mij. Ik kom uit een familie waar ze altijd heel goed voor me hebben gezorgd. Maar als je vervolgens als jonge zanger in een nieuwe wereld terechtkomt, en ik voor mijn gevoel in een achtbaan belandde, laat je je toch een beetje gek maken”, zegt Mart in Story.

Mart heeft mensen nodig in zijn leven die voor hem op de rem gaan staan wanneer hij dat soms eens durft te vergeten. En dan denkt hij vooral aan zijn vriendin Jennifer van Ooijen.

“Sinds kort wonen we samen en ik merk dat mij dat heel goed doet. Jennifer houdt me echt bij de les. En ze zorgt ervoor dat ik niet in ‘oude patronen’ verval. Ik wil niet meer in die tunnel terechtkomen. Ik wil meer in het hier en nu leven en alles heel bewust meemaken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl