In 2022 maakte zangeres Marlane de keuze om niet langer met haar moeder samen te werken. Zij laat haar management nu beheren door Kees Stevens, de man van John de Bever. Dat leverde stevig wat kritiek op, die de zangeres gelukkig makkelijk van zich af kan zetten.

“Ik heb de voorbije jaren vooral geleerd om mezelf te zijn. Dat is iets wat ik een beetje verloor. Ik deed gemaakt. Ik had, als ik ergens binnenkwam, altijd een glimlach op mijn gezicht. Omdat ik in mijn achterhoofd altijd wilde dat ik leuk gevonden werd. Heel veel mensen zagen mij daardoor als iemand die uit de hoogte deed”, vertelt Marlane in Party.

En dat wilde Marlane absoluut niet. Dus daar bracht ze snel verandering in. Overal waar ze nu komt probeert ze zoveel mogelijk zichzelf te blijven, met veel hulp van Kees en John.

In het artiestenwereldje gebeurt het wel vaker dat er achter iemands rug om wordt gepraat. Ook dat ondervond Marlane gedurende de voorbije jaren.

“Maar daar prik je doorheen. Je weet wie het meent, maar ook wie een beetje nep is. Als ik zelf weet dat ik een slecht optreden heb gegeven en iemand zegt dan dat het supergoed was, dan heb ik wel iets van: ‘wees eerlijk en zeg gewoon: ‘Marlane, de volgende keer moet het beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl