In 2019 raakte zangeres Marlane bekend door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’. Ze behoorde tot het team van Lil’Kleine en raakte tot in The Battles.

Net zoals iedereen in Nederland zijn haar de verhalen rond grensoverschrijdend gedrag ook niet ontgaan.

“Zelf heb ik daar gelukkig niks van gemerkt, maar als het allemaal waar is, vind ik het niet kunnen. Toch heb je er in dit wereldje allemaal mee te maken. Vooral laat op de avond, als er veel drank in het spel is. Als je niet nuchter bent, want ik ben zelf iemand die niet drinkt tijdens het zingen, maak je dat heel erg mee”, begint Marlane in Party.

In 2022 verloor Marlane 23 kilo en zit ze beter in haar vel dan ooit. Al heeft ze er wel heel wat voor over moeten hebben. En nog steeds worstelt ze regelmatig met haar eetgewoontes.

“Als ik iets eet wat ik bijvoorbeeld niet mag, zoals koolhydraten, dan voel ik me gelijk weer zo dikkig en opgeblazen. Daarom wil ik er toch nog graag vijf kilo vanaf krijgen. Het is een verslaving. Je wil constant maar slanker en slanker.”

Maar toch probeert Marlane het niet tot het uiterste te drijven en houdt ze er toch tijdig de rem op. “Als ik er nog vijf kilo weet af te krijgen, is het voor mij klaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl