Het is ondertussen een goede maand geleden dat Marieke Elsinga aankondigde om even met radio te stoppen.  “Ik krijg enorm veel energie van mijn werk, van verschillende dingen tegelijk doen. Maar de laatste tijd merk ik dat het me energie kost”, gaf de presentatrice toe.

En meteen nam zij een best belovenswaardig besluit. “Ik trap daarom even op de rem en ben ’s ochtends niet op Qmusic te horen. Omdat ik voorzichtig wil zijn met mezelf. Ik ga gewoon eens uitslapen, lummelen, leuke dingen doen”, schreef Marieke destijds op Instagram.

Al die tijd bleef het stil op haar sociale media, tot nu dus. Marieke deelde een foto van zichzelf met een brede glimlach genietend van het zonnetje in één of andere strandtent . Over zon gesproken, dat is het enige wat Marieke bij de foto plaatste. Geen woord uitleg, wel een zonnetje als symbool.

Ach, meer moet dat toch niet zijn? De foto lokt alleen maar positieve reacties uit, heel wat mensen hopen Marieke snel weer op de radio te horen, anderen geven haar de raad om gewoon verder te genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl