Kerst is voor veel mensen de meest gezellige tijd van het jaar. Ook voor Marie Verhulst en de overige leden van de familie Verhulst is het altijd een gezellig samenzijn. Ook al moest er tijdens kerst ook hard gewerkt worden, er is altijd ruimte om tijd te maken voor elkaar.

Ook Maries vriend Jef moet vaak werken rond kerst. Hij werkt ook bij Studio 100 en weet dus als geen ander wat Marie haar job inhoudt.

“Hij moet zelf ook werken in de kerstvakantie, maar niet bij de kerstshow van Samson, maar wel bij de show van K3 in Nederland. Hij is daar toneelmeester. Die shows zijn gelukkig niet iedere dag, maar vaak een paar dagen achter elkaar. Zolang kunnen we elkaar wel missen. We accepteren dat er minder tijd is voor elkaar en meer voor het werk”, zegt Marie in Weekend.

Maar als er tijd is voor elkaar, dan houden ze ervan om gewoon lekker niks te doen. Gezellig samen op de bank zitten en niks doen is voor hen het ideale moment om uit te rusten en te genieten van elkaar.

Marie heeft er al een bijzonder druk jaar op zitten. Naast haar eigen shows verving ze ook Hanne Verbruggen bij K3 tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’. “Voor studio 100 was het logisch dat ik Hanne verving, want ik werk al een paar jaar achter de schermen bij K3. Ik heb de vorige show samen met de regisseur geschreven en ik ken de K3’tjes heel goed, net als hun dansjes. Diede doet de shows in Nederland, maar in Vlaanderen hebben ze tijdelijk voor vier shows met mij gekozen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl