Toen Marie Verhulst geboren werd, had ze nooit durven en kunnen dromen dat zij op een dag het baasje zou zijn van de beroemdste hond in Vlaanderen, Samson. Toen papa Gert Verhulst het mooi vond geweest om Samsons baasje te zijn, koos hij zijn dochter Marie als waardige opvolger.

Speciaal voor deze winter en de komende kerstshows hebben Samson en Marie een nieuwe single uit: ‘Het is winter’. Het nummer werd geschreven door het vaste team van tekstschrijvers van de voorbije 30 jaar.

“Al 30 jaar worden de nummers van Samson geschreven door mijn vader, ook nu hij niet meer het baasje van Samson is. Vooralsnog schrijf ik niet mee, maar ik zeg altijd tegen iedereen dat ik ook 30 jaar het baasje van Samson wil zijn. Misschien dat ik over een paar jaar mijn mening wel ga geven”, zegt Marie in Weekend.

Al jarenlang stonden Maries kerstvakanties in het teken van Samson. Hetzij dan niet als baasje van Samson, maar wel omdat haar vader heel de kerstvakantie lang op het podium stond met een kerstshow.

“Maar ik heb daar warme herinneringen aan. Vanwege de coronamaatregelen wacht ik er al drie jaar op om zelf de kerstshow te doen en dat gaat nu eindelijk gebeuren. Het is de eerste keer ook dat we naar Nederland komen met de show en dat vind ik spannend. Het Nederlandse publiek is toch net iets anders dan het Vlaamse.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl