Kerst is voor Marie Verhulst en haar familie altijd een bijzondere periode geweest. Het was vooral een erg drukke periode want er stonden steevast kerstshows met Samson gepland. De voorbije jaren werden die altijd gespeeld door papa Gert Verhulst, maar nu is het aan Marie om ook die fakkel over te nemen.

Tussendoor neemt ze de tijd om kerst te vieren met haar familie. “Op kerstavond waren er nooit kerstshows, dan konden we wel kerst vieren, maar het is niet zo dat wij op vakantie gingen in de kerstvakantie. Dat heb ik nog nooit gedaan en dat zie ik de komende 30 jaar ook niet te gebeuren”, zegt Marie in Weekend.

Voor Gert is het de eerste keer dat er een kerstshow wordt gespeeld waar hij niet bij aanwezig hoeft te zijn, al lijkt het voor hem ook niet meteen minder druk te zijn.

“Mijn vader keek er heel erg naar uit om dit jaar voor de allereerste keer weg te kunnen met kerst. Maar door de coronamaatregelen is de musical waarin hij speelt, ‘Vergeet Barbara’ opgeschoven naar de winter en zit hij toch weer vast bij ons in België.”

Dit jaar zullen ze dus met z’n allen kerst moeten vieren in België. Al vinden ze dat niet super erg. “Wij proberen altijd tijd te maken voor familie, want dat is het belangrijkste dat er is. We gaan samen iets eten, cadeautjes openmaken en gezellig samenzijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl