Veel mensen steunen hem

Het is voor Marco Borsato nog eventjes afwachten op de uitspraak over de aanklachten die tegen hem lopen wegens grensoverschrijdend gedrag.

Wanneer er precies een uitspraak komt, is nog niet duidelijk. Momenteel doet het Openbaar Ministerie uitgebreide onderzoeken naar de aanklachten en de situatie en vellen ze nog niet meteen een uitspraak.

Dat de aanklachten rondom Marco bij ‘The Voice Of Holland’ al geseponeerd zijn, is al een stap in de goede richting, maar er is nog een licht aan het einde van de tunnel.

Marco zelf geeft nog geen reactie op de hele situatie, maar zijn zoon Luca doet dat wel, schrijft Story. Hij vertelde het volgende aan RTL Boulevard: “Ik ken mijn vader en sta achter mijn vader. De steun van zijn kinderen, familie en ex-vrouw Leontine betekenen veel voor hem.”

Het is mooi om te zien hoeveel mensen Marco tot op de dag van vandaag blijven steunen. Marco wordt al een hele tijd niet meer op de radio gedraaid, maar daar veegt radio-dj Ruud de Wild zijn voeten aan. Hij blijft Marco gewoon draaien.

“Ik vind het walgelijk dat wij in Nederland in zo’n klimaat terecht zijn gekomen dat we elkaars kop eraf willen trekken, terwijl we niet weten wat er aan de hand is. Stel je nou eens voor dat het verhaal niet waar is en Marco doet zichzelf iets aan. Dan zijn wij met zijn allen de moordenaar”, vertelt Ruud.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl