Het blijft angstvallig stil rond Marco Borsato. Hij laat nog maar weinig van zich horen en hij verschijnt nog maar weinig volop in het openbaar. Vanuit zijn penthouse in Alkmaar kan hij ongezien in zijn auto het gebouw verlaten en dat is ook meteen de plek waar hij het vaakst met zijn kinderen afspreekt.

Tijdens de eerste breuk tussen Leontine en Marco postten Jada, Senna en Luca nog iets op sociale media over de breuk, maar na de tweede breuk, werd er onderling afgesproken om dat niet meer te doen.

Maar ondanks de breuk en alles wat er is gebeurd, blijven de kinderen van Borsato volledig achter hun vader staan en zijn er voor hem wanneer hij ze nodig heeft. Maar ze staan ook volledig achter hun moeder Leontine, die heeft besloten om definitief met Marco te breken.

En de breuk lijkt nu wel definitief, want Leontine draagt haar trouwring niet langer. Ze is volledig klaar om een nieuwe start te maken en wil dan ook graag haar huurhuis in het Gooise Huizen verlaten, vertelt Story.

Leontine verscheen ook dit jaar niet meer op het verjaardagsfeest van Mary Borsato, de moeder van Marco. En dat voor het eerst! Zelfs toen ze midden in hun scheiding zaten was Leontine aanwezig. En dit kan wel eens een teken zijn dat het wel degelijk definitief voorbij is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl