En wel hiervoor

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn al een tijdje uit elkaar. Ondertussen leerde Leontine John Huiberts kennen waarmee ze een relatie begon en ondertussen ook alweer beëindigde. Marco bleef tot nu toe al die tijd alleen.

Fans, familie en vrienden vinden het erg jammer dat de twee geen koppel meer vormen en vinden nog steeds dat Leontine beter bij Marco past dan bij John.

De twee hebben immers heel wat gelijkenissen waardoor ze zo goed matchen. Zo zijn zowel Marco als Leontine echte familiemensen en hechten ze veel belang aan het samenzijn met de mensen die hen dierbaar zijn.

Leontine en Marco zijn ook ontzettend lang samen geweest. Marco heeft zijn liefde voor Leontine nooit onder stoelen of banken gestoken. En ook toen ze na 23 jaar uit elkaar gingen, zei Marco meteen dat hij nooit een andere liefde wil, want dat hij maar één grote liefde heeft en dat dat Leontine is.

Samen genoten ze ook heel erg van het leven. Hun villa met zwembad, bourgondisch tafelen met vrienden, vakanties naar Italië… dat waren slechts enkele van de gemeenschappelijke interesses en bezigheden waar de twee echt konden van genieten, schrijft Party.

Maar de redenen waarom het koppel zo goed bij elkaar post zijn eindeloos. Samen doorzwommen ze heel wat watertjes, waaronder het faillissement van The Entertainment Group. Marco verloor daardoor heel wat geld, maar Leontine bleef aan zijn zijde staan en samen verwerkten ze die tegenslag.

En natuurlijk ook heel belangrijk is dat zowel Ruiters als Borsato erg romantisch waren. Hun romantische huwelijk in Venetië zal altijd één van de hoogtepunten uit hun leven bleven. En we kunnen het alleen maar erg jammer vinden dat de twee geen koppel meer vormen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl