Vijftien jaar lang was John van Katwijk de belangrijke man achter René Froger. De twee waren echte boezemvrienden tot er in 2003 een einde kwam aan hun vriendschap op een niet zo’n leuke volwassen manier.

De ex-manager van René kende dan ook André Hazes senior goed en zo vertelde hij recent op zijn Facebookpagina over de zanger?

“Drank maakt meer kapot dan je lief is. Ook de oude Hazes hield van gezelligheid met zijn Vinkeveense vrienden in De Plashoeve en was feitelijk meer een caféganger dan cafézanger. Zijn muziek was geliefd in Amsterdam. Maar tot zijn grote frustratie waren Froger en Borsato in die tijd landelijk vele malen populairder. Hij reageerde dat af op Rachel en de kinderen”, schrijft Party een stuk van zijn post neer.

En dat gedrag heeft invloed gehad op de jonge Hazes nu. Die houdt het allemaal liefst zo gezellig mogelijk en wil iedereen om hem heen plezier doen. Alleen durft hij zichzelf wel eens te vergeten.

Voor velen jammer dat hij zo’n dingen op Facebook lijkt te schrijven, maar hij doet het met de beste bedoelingen. “André Hazes jr is van huis uit één van de liefste mensen die er zijn. En dat is ook meteen zijn valkuil. Hij wil door iedereen aardig gevonden worden. Prima eigenschap, maar niet in de showbizz.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.