De band tussen Matthijs van Nieuwkerk en zijn kinderen is sinds de breuk met de moeder van die kinderen niet meer zoals het zou moeten zijn. Zijn kinderen nemen Matthijs veel kwalijk en dat zorgt voor spanningen.

Matthijs’ dochter Jet heeft zelf één zoontje, Frenkie en Matthijs is helemaal dol op hem. Maar het is nog maar de vraag of Matthijs vaak op Frenkie mag oppassen.

Matthijs is dol op de kleine jongen en het zal hem ongetwijfeld veel pijn doen als hij niet op de kleine jongen mag oppassen. Gelukkig vertelde hij eerder al eens dat hij elke dag toch zo’n drietal keer per dag een filmpje krijgt van de kleine man.

“Elk cliché is waar! Ik wil ook een echte voetbalopa worden. Het lijkt me heel leuk als hij gaat voetballen en ik langs de lijn kan staan”, klinkt het in Party.

Voorlopig lijkt Jet maar weinig contact te willen met haar vader en is er van hem geen spoor te bekennen op haar Instagrampagina. Maar ook erg opvallend is dat er geen foto’s meer te vinden zijn van Matthijs’ nieuwe vriendin Martha op zijn Instagramaccount. Zit er dan toch een haar in de boter en zijn er nog meer problemen op til voor Matthijs? Wordt vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl