We weten nog altijd niet precies hoe het nu echt zit tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. De relatie lijkt nog altijd voorbij te zijn, maar de twee lijken wel steeds meer en meer contact te hebben met elkaar.

Er zijn nog altijd heel wat signalen die erop wijzen dat Jeroen vaak in de buurt van Linda is, en zelfs gewoon weer bij haar thuis over de vloer komt. Zijn wagen wordt regelmatig aan het huis van Linda gespot.

En er zijn ook getuigen die beweren dat ze Linda en Jeroen op het vliegveld in het Zuid-Amerikaanse Chili hebben gezien. Jammer genoeg bestaan daar geen foto’s van en is het dus verdergaan op wat omstaanders vertellen, schrijft Story.

Linda en Jeroen zouden naar Chili zijn getrokken om te ondervinden of hun relatie nog een kans moet krijgen of niet. Dat ze naar Chili trekken heeft vooral te maken met het feit dat de kans op ontmoetingen met Nederlanders daar niet bijster groot is.

Maar de aanklacht aan het adres van Jeroen Rietbergen blijft ondertussen natuurlijk nog altijd lopen. Al lijkt er schot in de zaak te komen. Het is zangeres Nienke Wijnhoven die een klacht heeft ingediend tegen Jeroen wegens aanranding en haar advocaat heeft nu meer nieuws gekregen van het OM.

“Letterlijk hebben ze me laten weten dat ze binnenkort met een beslissing hopen te komen. De ervaring leert dat dat binnen een maand zal zijn. Dat is in elk geval mijn interpretatie. Het wordt ook wel tijd voor duidelijkheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl