Het is over en uit tussen Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras. Nadat Luca zijn vriendin meerdere malen had bedrogen besloot Piras de relatie te beëindigen.

Maar het is niet zo makkelijk voor Daisy om het hoofdstuk Luca rustig af te ronden. Ze wordt namelijk al maanden geteisterd door een ex van de zoon van Marco Borsato, die allerlei leugens over haar en Luca lijkt te verspreiden.

“Ze wou Luca graag zien breken en heeft daarom zogenaamd familiegeheimen uitgelekt. Geheimen die niet klopten en die ze destijds zelf verzon. En dat doet ze nog steeds”, zucht Daisy in Party en op sociale media.

Luca heeft dus net zoals zijn vader Marco grensoverschrijdend gedrag vertoont en daarvoor moet hij nu boeten. Die twee begrijpen elkaar als geen ander en Luca zoekt volop troost bij zijn vader.

Een logische keuze dus dat Luca terug bij zijn vader is ingetrokken en niet bij moeder Leontine. Dat haar zoon dezelfde fouten maakt als haar ex-man dat is ongetwijfeld een pijnlijke situatie voor haar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.