Ook op oudere leeftijd kan je te maken krijgen met een burn-out, vraag dat maar aan Loeki Knol. Loeki is nu 74 en voelde zich de laatste jaren niet meer zo goed in haar vel. Door een opeenstapeling van verschillende dingen zakte ze steeds dieper weg en kreeg ze te kampen met een burn-out.

Maar gelukkig gaat het nu beter met haar en voelt ze zich beter dan ooit. Als het van haar afhangt, dan gaat ze zo snel mogelijk terug aan het werk.

“Een paar jaar geleden heb ik inderdaad een burn-out gekregen. Iets dat bij oudere mensen niet vaak voorkomt, maar het gebeurt. Mijn potje was vol en ik kon er niets meer bij hebben. Het was een opeenstapeling van verschillende dingen, waar ik nu liever niet meer aan terugdenk”, zegt ze in Story.

Loeki voelde zich ontzettend ellendig en had het enorm lastig. Maar die tijd is nu voorbij. En dat komt mede dankzij haar hond Farah. Zij zorgt ervoor dat Knol voldoende beweegt en regelmatig buitenkomt.

De actrice is nog altijd vrijgezel, ondanks dat ze enkele jaren geleden nog door Kim-Lian van der Meij werd gekoppeld aan haar vader Ron. “Wij waren heel lang erg gelukkig samen, maar hij verbrak de relatie. Sindsdien ben ik alleen en dat is prima. Ik ben zo gewend aan mijn vrijgezellen -leven. Ik heb veel vriendinnen, een rijk sociaal leven en een heerlijk huis. Ik heb nu niet het gevoel dat een man iets zou toevoegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl