Lisa Michels

Lisa Michels bestormt Nederland en Vlaanderen met haar stem, looks en presentatie-skills. Samen met producer Albert Harvey lanceert Lisa haar tweede hit in wording: Laat je Los.

Het nummer van Lisa is een boodschap om iedereen aan te sporen op een juist moment voor zichzelf te kiezen.  “Dit nummer is voor mij een enorme steun geweest toen ik voor mezelf koos na een 10-jarige relatie. En nog steeds geeft dit lied me een gevoel van empowerment als ik even twijfel. Ik hoop dat het andere mensen ook kan helpen om te gaan voor hun dromen en durven te kiezen voor zichzelf.”

Laat je Los is de tweede single van een reeks die geproduceerd wordt door Albert Harvey. Hij is bekend door zijn werk met internationale artiesten zoals David Guetta, J. Balvin, Madison Beer, Sven Alias, Rolf Sanchez.

De laatste jaren is Lisa niet meer weg te denken in de Nederlandse en Vlaamse entertainment-wereld.  Naast zingen en presenteren heeft Lisa ook radio-ervaring als co-host is zij wekelijks te horen bij Nicky Romero’s radioprogramma Protocol Radio, en uitgezonden in meer dan 100 landen – en door radiozender SLAM!.

Lisa is altijd haar dromen achterna gegaan, zonder zich te laten weerhouden door angst. Haar droom is entertainen, muziek maken en mensen verbinden en hoop bieden door middel van entertainment en haar eigen muziek.

Samen met producer Albert Harvey heeft Lisa nog 3 singles en een EP voor dit en komend jaar in voorbereiding. Laat maar komen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl