Hoe zit het met de toekomst van de Nederlandse sterren in 2023? Dat kan natuurlijk niemand voorspellen. Of misschien toch? Medium Marion Berndsen vertelt haar bevindingen over de toekomst van Linda de Mol in Story.

“Linda heeft een bewogen jaar achter de rug en heeft het nog altijd moeilijk met wat haar overkomen is. 2023 wordt een jaar waarin ze een nieuw begin wil maken. Daar hoort mogelijks een verhuis bij.”

Maar dat is niet het enige dat Marion weet te voorspellen over de toekomst van de populaire presentatrice. Ze ziet Jeroen Rietbergen, de ex-partner van Linda de Mol ook terug opduiken.

“Ik zie een groot hek, en aan dat hek staat haar ex-vriend Jeroen Rietbergen. Hij wil haar terug, maar Linda wil het niet meer. Ze krijgt wel weer een nieuwe relatie, maar dat duurt nog wel even. Ze probeert te daten, maar ze voelt het niet. Ze is er nu nog niet aan toe.”

Marion heeft nog één goede raad voor Linda. “Ik zou haar adviseren: laat een jaar lang de mannen links liggen, onderneem nog niets op dat gebied.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl