Linda de Mol lijkt weer gelukkig te zijn met Jeroen Rietbergen. Haar familie juicht het geluk van Linda toe, maar heel wat anderen lijken de relatie toch niet helemaal goed te keuren.

Rond Valentijn werden Jeroen en Linda in Parijs gespot en dat lokte al meteen heel wat reacties uit. Linda voelde zich heel snel verplicht om zich te verantwoorden aan iedereen en deed dat met een duidelijk statement. “Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb”, zegt Linda op sociale media en lezen we in Story.

Dat Linda en Jeroen weer veel contact hebben roept veel weerstand op bij criticasters. Zo deed onder andere René van der Gijp een uitspraak die toch stevig moet binnenkomen. Hij gelooft dat haar verzoening met Jeroen haar haar carrière kan kosten.

Ook imagodeskundige Zabeth van Veen heeft er zo haar mening over. “Ze heeft zeker imagoschade opgelopen. Linda zelfs meer dan Jeroen. Misschien is ze nog stapelgek op hem. Liefde doet nu eenmaal gekke dingen met mensen.”

Natuurlijk is het ook te begrijpen dat Linda terug naar Jeroen keert. In de showbizz is het nu eenmaal niet makkelijk om een man te vinden die op jou valt als persoon en de wereld waarin een artiest leeft, zelf ook aankan.

Maar zonder imagoschade komt Linda hier niet van af. Door hem terug in de armen te sluiten, geeft ze het signaal dat ze de slachtoffers niet gelooft en haar goedkeuring heeft, en dat kan niet de bedoeling zijn, denken we.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl