Bekend Nederland steunt haar massaal

De meningen over de relatie van Linda de Mol met Jeroen Rietbergen zijn gemengd. Iedereen gunt haar alle geluk van de wereld, maar stellen zich toch vragen bij het feit of dat nu echt Jeroen Rietbergen moet zijn.

Voor heel wat mensen zou dat wel eens de doodsteek van haar carrière kunnen betekenen. Maar dat gelooft Maik de Boer niet. “Ik denk dat wij best wel vergevingsgezind zijn. Jeroen en zij kunnen leren van elkaars fouten en zo weer verder, met of zonder elkaar. Ik gun haar alle liefde van de wereld. Ik had mijn eerste televisieklus ooit met haar”, zegt Maik in Party.

En ook (musical)actrice Maaike Widdershoven ziet het wel goed komen. Ook zij gunt hen alle rust om uit te zoeken wat hun relatie nog kan betekenen.

“Laten we ze rust gunnen om hun leven te leven, het uit te zoeken. En met de carrière van Linda komt het wel goed. Ik denk: ‘kwaliteit verloochent zich niet. Punt. Ja, als je een moordenaar bent, zou ik dat niet zeggen, maar bij dit soort dingen.”

Heel wat collega’s, vrienden en familie vinden dat Linda zich niet te veel van alle commentaar moeten aantrekken. Het hoort er nu eenmaal bij dat wanneer je bekend bent, je ook best vaak onder vuur komt te liggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl