Linda de Mol en Angela de Jong zijn nooit de beste vriendinnen geweest. Toen Angela heel wat commentaar had op Linda’s ‘Five Live’ voorzag Linda haar van een stevige commentaar.

Angela vond dat Linda open kaart moest spelen rond het schandaal van ‘The Voice’ en Jeroen van Rietbergen en nam het haar niet in dank af dat Linda zo lang zweeg over alles wat er gaande was.

Linda daarentegen vond dat niemand zaken had met haar privéleven en diende Angela van een stevig antwoord.

Na het antwoord van Linda bleef de ruzie nog even duren en werd er duchtig commentaar gegeven op elkaar. En uiteindelijk werd ook de familie van Johnny erbij betrokken. Daarover schreef Angela het volgende:

“Hij krijgt een talkshow omdat zijn vader daar de baas is. Ik denk niet dat hij dat bij een andere zender voor elkaar gebokst had.”

Maar er lijkt betering op komst. Sinds Angela de Jong en Noa Vahle, de dochter van Linda samen zijn verschenen in ‘Oranjewinter’, lijkt de storm te gaan liggen.

Angela sprak zelfs vol lof over Noa. “Laten we eerlijk zijn: welke andere 22-jarige zou dit jaar zoveel op tv hebben kunnen doen als zij doet? Ik kan sneren wat ik wil, maar Noa heeft écht talent.”

En deze positieve woorden richting de dochter van Linda zou het zomaar eens kunnen dat de strijdbijl tussen Linda en Angela binnenkort wordt begraven. Het zou in elk geval mooi zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl