Hoe het momenteel zit tussen André Hazes en Monique Westenberg, daar hebben alleen zij een antwoord op. Althans, dat hopen we voor hen. Vrienden, familie, Nederland en Vlaanderen, er is niemand die nog iets van de situatie begrijpt.

Opvallend genoeg beweert Yvonne Coldeweijer, de juice-koningin dat Monique en André binnenkort terug in het huwelijksbootje gaan stappen. Meerbepaald op 12 december 2022.

Als dat effectief zo is, dan is het overduidelijk dat Monique de adviezen van iedereen in haar nabije omgeving compleet negeert. Ze werd al meermaals gewaarschuwd om André niet opnieuw een nieuwe kans te geven, maar daar lijkt ze zich dus nu niet aan te houden.

Overal waar Monique lijkt te gaan, gaat André met haar mee. Ook tijdens haar laatste reis naar Thailand. Monique postte veelvuldig foto’s van hun gezellige familietripje.

Het valt bijna niet te begrijpen dat Monique opnieuw zou kiezen voor een leven met de zanger. Na de breuk leek ze haar leven terug op de rails te hebben, maar dat leven lijkt de laatste maanden weer aardig ontspoord te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl