Er heersen grote zorgen om koningin Maxima. Nadat de koningin eerder al met wat gezondheidsproblemen sukkelde, is er nu vooral de bezorgdheid om de koningin door de vele zorgen die ze ervaart rond haar dochter Amalia.

Maar ook het feit dat haar man, koning Willem-Alexander het mikpunt is van kritiek door de salarisverhoging, stemt haar niet echt gelukkig.

De populariteit van het koningshuis daalt elke dag en Maxima wordt vaak naar voren geschoven om die populariteit te redden. Ook al beweren de Oranjes niet wakker te liggen van opiniepeilingen.

Toch zouden ze met Maxima een charme-offensief willen starten en is het nog maar de vraag wat dat inhoudt. Dat vraagt ook Frank Dane, royalty-kenner zich af bij ‘RTL Boulevard’.

“Wat gaan ze doen in Nederland? Knuffels uitdelen? Ik hoop van harte dat Maxima voor het Oranjefonds op pad gaat. Want dat brengt ze echt gewoon in het buurthuis, ergens in de Achterhoek of in Limburg. En dat is de ideale manier om met de gewone man of vrouw, die het nu misschien best moeilijk heeft met de economische crisis, om die te ontmoeten en een hart onder de riem te steken. En als daar dan wat pers bij is, dan levert dat wel wat op”, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl