Nederland is dol op hun koningin Maxima. Maar ook Amalia wordt graag gezien door de Nederlandse bevolking. Iedereen is er nu al van overtuigd dat Amalia het geweldig gaat doen wanneer ze ooit troonopvolger wordt van haar vader.

Jammer genoeg heerst er nog altijd een bedreiging boven het hoofd van de jonge prinses. En dat is een domper op het leven van de kroonprinses.

Ook Maxima vindt het allemaal bijzonder erg en raakt vaak geëmotioneerd wanneer het over haar dochter gaat.  Maar Maxima probeert positief te blijven.

“Het is één van de zwaarste beproevingen van de voorbije tien jaar. We proberen er iets van te maken en positief te blijven. En ik wil ook zeggen dat deze situatie niet alleen voor ons geldt, maar ook voor heel veel advocaten, directeuren van gevangenissen, politici en journalisten. We leven met hen allemaal mee.”

Het is ook meteen een eigenschap die Maxima als mens en als koningin typeert. Ondanks de problemen die ze zelf hebben, blijft ze ook weer aan anderen denken. En net dat maakt van haar een prachtige vrouw.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl