Kim Kötter vormt samen met haar man Jaap Reesema en hun drie kinderen Muck, Youp en Ted een prachtig, maar druk gezinnetje. Mama Kim en papa Jaap zijn alle dagen druk in de weer met allerlei professionele bezigheden en dat betekent dat ze toch een oppas nodig hebben voor de kinderen om alles in goede banen te leiden.

“Wij hebben in al die jaren dat wij een oppas nodig hebben, altijd mega geluk gehad. Onze vorige oppas had een tussenjaar van school, maar die moest dus weer de schoolbanken in. Gelukkig was haar moeder bereid om ons te helpen. Zij was er heel vaak bij en daardoor hadden we al gezien dat onze kinderen gek op haar zijn”, vertelt Kim in party.

De vrouw en haar man zijn als een extra oma en opa geworden voor de kinderen van Jaap en Kim en zij hebben het volste vertrouwen in hen en de kinderen.

“Niet normaal hoe fijn dat is en hoeveel vertrouwen we in hen hebben. Deze oppas voelt echt als een verlengstuk van de familie. En er is nog een meisje dat sinds haar veertiende al bij ons komt en nu, zes jaar later, nog steeds oppast. Onze oppassen blijven onderdeel van ons leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl