Het is al van eind jaren 90 geleden dat Kelly Pfaff en Sam Gooris elkaar leerden kennen in het VTM-programma ‘Sterrenslag’. Nochtans was er toen van liefde op het eerste gezicht geen sprake.

“Ik zeg altijd: Sam en ik, dat was liefde op de eerste babbel”, citeert Party een uitspraak van Kelly in de podcast ‘Lotte Gaat Diep’.

Als Bekende Vlamingen is het soms moeilijk om elkaar goed te leren kennen zonder dat de media er met een vergrootglas op ligt. Dat was bij Kelly en Sam op dat moment niet anders. Na de opnames van ‘Sterrenslag’ besloten de twee toen om elkaar drie maand niet te zien, maar enkel telefonisch contact te houden.

En dat deden ze meteen goed. Er waren dagen waarop ze elkaar soms wel tien keer op een dag hoorden. Zo leerden ze elkaar echt heel goed kennen.

Na drie maanden zag ze Sam terug op het huwelijksjubileum van haar ouders. Kelly die Sam graag een rondleiding wilde geven die avond, heeft haar plannen snel moeten opbergen. Het koppel is snel beginnen kussen en vanaf toen was de relatie een feit. Een relatie die tot op de dag van vandaag nog altijd stevig standhoudt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl