Het moet bijzonder pijnlijk zijn voor een meisje van 12 wanneer je hoort dat je vader wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Het overkomt Sammie, de twaalfjarige dochter van acteur Thijs Römer.

Katja probeerde nog om haar dochter te beschermen tegen alle roddels, leugens en verhalen, maar tevergeefs. Één van de slachtoffers besloot toch om met haar verhaal naar de media te stappen.

Moeder en dochter zullen ongetwijfeld al veel gepraat hebben over wat er allemaal rond papa Thijs aan de hand is en er bestaat geen twijfel over dat het meisje hier beschadigt zal uitkomen.

Thijs en Katja hebben altijd een goed contact met elkaar gehad, al lijken er daar nu ook barsten in te komen. Heel jammer alweer voor Sammie. Al lijken de twee ondanks alles toch de beslissing te nemen in het voordeel van hun dochter, schrijft Party.

Het is nog maar de vraag wat Katja gaat doen als Thijs een eventuele celstraf zou krijgen. Of wat er gebeurt als het tot een breuk komt tussen Igone en Thijs. En ook financieel kan het allemaal wel eens een probleem worden.

Zal het Katja lukken om haar dochter alleen op te voeden, en heeft ze zelf daar voldoende financiële middelen voor?

Als we Party mogen geloven, zou het moeten lukken. Katja heeft zo’n eigen vermogen van meer dan een miljoen euro en dat zou voldoende moeten zijn om haar ex-man financieel te ondersteunen. Katja heeft immers veel over voor haar dochter en haar vader. Al blijft het allemaal een heel ingewikkelde situatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl