Nadat Johnny de Mol werd beschuldigd door zijn ex-partner van mishandeling was Johnny even het noorden helemaal kwijt. Hij schreeuwde zijn onschuld uit en koos ervoor om even tijdelijk van het scherm te verdwijnen.

Maar die ‘tijdelijke verdwijning’ duurde iets langer dan voorzien. Johnny leek zelfs even helemaal van de radar te verdwijnen. Tot een tijdje geleden. Plots verscheen hij weer in het openbaar samen met zijn vrouw en kinderen.

De keuze om van het scherm te verdwijnen was een keuze waar Johnny altijd goed over heeft nagedacht. Het was geen overhaaste beslissing. Hij en de redactie vonden het onmogelijk om de zaak voort te zetten en dus was het even exit Johnny op televisie.

“Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken, dat is voor mij niet te doen. Het valt mij heel zwaar. De show gaat door, maar ik doe een stap opzij om te werken aan mijn verdediging. In de hoop en de verwachting dat de waarheid boven tafel komt en ik gewoon weer verder kan met mijn werk”, citeert Story een deel uit zijn verklaring.

Uiteindelijk bleek Johnny wel degelijk onschuldig te zijn en leek niets hem te weerhouden van een comeback van televisie. Maar dat zag Johnny niet langer zitten. Hij besloot om definitief niet meer terug te keren als presentator van ‘HLF8’.

De beslissing viel Johnny dit keer zwaar, maar zijn welzijn en dat van zijn gezin krijgen alle prioriteit. En dat probeert hij dan ook volop waar te maken door erop uit te trekken met zijn gezin. Het gaat de goede kant uit met Johnny, zoveel is zeker!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl