Een tijdje geleden maakte Roxeanne Hazes bekend dat ze niet langer deel wou uitmaken van ‘Holland zingt Hazes’. Dat vond John de Bever dan weer niet kunnen en hij uitte zijn kritiek richting de tourmanager van André.

En dan gebeurde iets wat hij niet meteen had verwacht. John kreeg een appje van André en Rachel met een wel erg bijzondere vraag.

John kreeg plots de vraag van Rachel en André of hij dan toch geen zin had om mee te doen met ‘Holland zingt Hazes’. En dat is een droom die werkelijkheid wordt voor John.

Na zijn uitlatingen aan het adres van Roxeanne en de manager van André, had hij al lang niet meer verwacht dat hij ooit nog gevraagd zou worden. Dat hij de vraag nu toch kreeg, maakt John erg gelukkig.

“Ik zing vaak veel van zijn nummers. Ik vond het ook wel stoer dat ze, ondanks mijn uitgesproken mening over Djarno, toch contact had gezocht. De productie was het er ook mee eens en daarom sta ik dus volgend jaar drie avonden lang in Ziggo Dome. Daarmee komt mijn grootste droom uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl