John De Bever en Johan Derksen zijn al jaren de beste vrienden. Toen die laatste recent in opspraak kwam wegens grensoverschrijdend gedrag uit het verleden, breekt John een lans voor hem in Party.

Ze kennen elkaar al ruim tien jaar en zien elkaar wekelijks. Op het moment dat Johan in opspraak kwam door zijn onfatsoenlijke gedragingen in lang vervlogen tijden, ging John meteen naar hem toe.

“De dag nadien stond ik al bij hem. Hij blijft mijn beste vriend. En vrienden steunen elkaar, in goede en slechte tijden”, weet John daarover te vertellen.

Na zijn uitspraken in het programma ‘Vandaag Inside’, werd Johan bedankt voor bewezen diensten. Ook andere projecten waar hij aan deelnam, zagen geen manier van werken meer met hem.

Volgens John wordt er wel een en ander opgeblazen van het verhaal. “Johan heeft zijn verhaal uiteindelijk smeuïger gemaakt dan het in werkelijkheid was. Dat hoort nu eenmaal bij zo’n programma. Maar ja… In deze tijd valt dat volledig verkeerd en is het alsof je een misdaad hebt gepleegd. Dat René van der Gijp en tafelgast Steven Brunswijk er mee om zaten te lachen, heeft niet echt geholpen”, besluit John.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl