Op 30 september staat John de Bever in de Ahoy van Rotterdam en hij hoopt dat ook zijn vader er die dag nog kan bij zijn. Al moet hij ook toegeven dat hij schrik heeft om zijn vader te verliezen.

“Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen. Dat hoort bij het leven. Maar ik ga er nu van uit dat hij er in Ahoy gewoon bij is”, klinkt het in Story.

John heeft veel respect voor zijn vader en voor de opvoeding die hij heeft gekregen. Die bewondering is alleen maar groter geworden toen zijn vader zich ontpopte als mantelzorger voor de moeder van John.

“Acht jaar lang verzorgde hij haar, totdat zij in 2015 overleed. Toen hij weduwnaar werd, waakte hij ervoor te vereenzamen. Hij begeeft zich nog altijd onder de mensen en elk weekend is hij in zijn stamcafé in Den Bosch te vinden.”

John neemt een voorbeeld aan zijn vader en zou het nooit anders doen. “Als ik alleen zou zijn, zou ik mijn oude dag net zo invullen als mijn vader. Maar ik hoop niet dat ik tegen die tijd alleen ben en Kees eerder is gegaan dan ik. Ik hoop echt dat ik eerder ga.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl