John de Bever en zijn man Kees verhuizen binnenkort van het ene appartement in Spanje naar het andere. De twee hebben een nieuw en ruimer appartement gekocht en zetten hierdoor hun oude appartement te koop.

Voor de één is het afscheid nemen van een huis of appartement altijd een toch wel emotionele bedoening. Maar niet voor John.

“Als ik afscheid zou moeten nemen van mijn honden, dan vind ik dat verschrikkelijk. Maar voor mijn huis geldt dat niet. Wanneer het bijvoorbeeld morgen wordt verkocht, hoef ik er dus geen afscheid van te nemen. Ik ben daar heel makkelijk in. Maar eerlijk is eerlijk: het is een leuk appartement. Kees en ik hebben er veel plezier aan gehad”, klinkt het in Story.

De Bever heeft het nieuwe appartement nog niet gezien in het echt en is dus erg benieuwd naar de keuze van zijn partner Kees. Hij liet zich enkele jaren geleden overhalen om een huis in het buitenland te kopen.

“Ik heb nooit echt de behoefte gehad om in het buitenland te wonen. Toen hij mij wist te overhalen zijn wij in korte tijd meerdere keren naar Altea gegaan. Toen heb ik er eens over nagedacht en na de vele hotels en bijkomende kosten leek het interessanter om er iets te kopen. Het gebouw waar ons appartement zich nu bevindt kende ik al, en zo heb ik het gekocht via de telefoon, als verrassing voor John.”