Hij vindt haar erg aardig

Werkvakanties, ze kunnen ontzettend leuk zijn. Dat vond ook John de Bever toen hij naar Oostenrijk mocht om er te gaan optreden. Ondertussen genoot hij van al het moois en leuks dat Oostenrijk hem te bieden had.

Zo heeft hij even op de skilatten gestaan en heeft hij ook gebruik gemaakt van de sauna die in zijn huisje geïnstalleerd was. Om af te koelen heeft hij door de sneeuw gerold.

“Vanaf een jaar of negentien heb ik door het voetballen geleerd hoe fijn een sauna kan zijn. Als spelers waren wij het verplicht om de sauna in te gaan. Een sauna bevordert namelijk het spierherstel. Naast de sauna is op de bank liggen en op televisie een voetbalwedstrijdje kijken voor mij de ultieme vorm van ontspanning”, zegt John in Party.

Dit jaar stond John ook voor de allereerste keer op ‘Holland Zingt Hazes’ en dat is toch wel een grote eer als je daar mag optreden tussen alle grote zangers van Nederland. De Bever vindt het een mooi initiatief van Rachel Hazes.

“Ik ben het eens met de mensen die positief naar haar kijken en zeggen dat zij de naam Hazes hooghoudt. Het is Rachel die ervoor gezorgd heeft dat iedereen het vandaag de dag nog steeds over André Hazes heeft. Ik vind Rachel, André en Roxeanne nog altijd hartstikke aardig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl