Het zit Jan Smit niet mee. Sinds hij op 1 juli officieel voorzitter werd van Fc Volendam rolt de zanger van het ene schandaal in het andere. Eerst was er een s*ksrel rond het kampioensfeest en nu zouden er ook enkele spelers woest zijn op hun clubcollega Jan.

Zo zouden een aantal ontevreden spelers telefonische berichtjes hebben gestuurd naar Jan waarin ze hun misnoegen uiten over de trainer en zijn assistenten, schrijft Story.

Jan heeft deze berichtjes aan de trainer en zijn assistenten laten lezen en dat staat in de voetbalwereld gelijk aan verraad!

Dat klinkt behoorlijk heftig en dat lijkt het ook te zijn. De trainer is de grote baas van de spelers en hij beslist wie er mag spelen en of ze een wedstrijdpremie kunnen incasseren. De spelers die de berichtjes naar Jan hebben gestuurd, zitten dan ook flink in de problemen.

Die berichtjes gaan bovendien ook nog eens heel Volendam rond, en iedereen weet ondertussen wel wat er is geschreven en gezegd. En dat heeft een pijnlijke invloed op de sfeer bij FC Volendam.

Waarom Jan de berichtjes heeft laten lezen, dat weet niemand. Maar dat zijn timing niet zo goed gekozen is, daar twijfelt niemand aan.

Het management van Jan zelf wil verder ook geen verklaring geven over de rel. “Wij gaan nooit in op uitspraken, geruchten of onzin. Wij baseren ons altijd op feiten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl