De burn-out van Jan Smit ligt gelukkig al even achter hem. Hij kwam uit een diep dal gekropen, maar wist terug overeind te krabellen en er terug met een grote glimlach op zijn gezicht te staan.

Jan kreeg hulp van 4 therapeuten die hem doorheen zijn hele burn-out en moeilijke periode heen hielpen. Iets waar Jan zich erg voor schaamde in het begin. Iets waar hij nu anders over denkt, want nu kan hij het alleen maar iedereen aanraden, schrijft Story.

En dat Jan terug goed bezig is, dat valt niet te ontkennen. Hij was dit jaar terug te horen als commentator bij het ‘Eurovisie Songfestival’, presenteerde opnieuw ‘Beste Zangers’ en bracht nieuwe muziek uit. En ook met De Toppers stond hij opnieuw op het podium.

In januari staat de start van zijn theatertour gepland, iets waar Jan erg naar uitkijkt. En ondertussen houdt hij zich ook volop bezig bij ‘zijn’ voetbalclub FC Volendam.

Druk, druk, druk, zou je denken. Maar toch wordt zijn agenda goed bewaakt. Want Jan wil nooit meer meemaken wat hij heeft gehad. “Ambitie hebben is helemaal niet slecht. Maar die drive moet wel gezond blijven. In mijn geval werd het op een gegeven moment bijna obsessief, en dat kan nooit meer de bedoeling zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl