Niet alleen Marco Borsato is een populaire zanger en stond de afgelopen jaren vaak op een podium, ook dochter Jada Borsato doet het lang niet slecht als zangeres. Zij smijt zich volledig op haar muzikale carrière

“Ik ben erg bezig met mijn eigen muziek maken. Nummers die ik had liggen en die ik goed genoeg vind om uit te brengen, ben ik aan het afmaken. Verder ben ik nieuwe muziek aan het maken, dat is héél erg leuk. Ondertussen werk ik ook aan mijn acteercarrière”, vertelt ze in Weekend.

Drukke bezigheden dus voor de dochter van Marco Borsato. De vrouw is pas 20 jaar maar weet nu al heel goed wat ze wil. Zij is dan ook van plan om heel hard aan haar grote droom te werken.

“Mijn allergrootste droom is om van mijn passie mijn werk te kunnen maken, dus genoeg geld te verdienen met het zingen om mijn eigen leven draaiende te houden. Dat zou ik natuurlijk bizar te gek vinden. Ik zie dat wel als een doel waar ik naartoe moet werken.”

Jada beseft dat ze veel geluk heeft gehad dat ze een papa heeft als Marco Borsato. Zo kon ze met hem regelmatig mee naar verschillende optredens en mocht ze zelfs een aantal keer mee op het podium.

“Ik ben me er zeer van bewust dat dat echt heel bijzonder is en absoluut niet vanzelfsprekend dat ik dat mee heb mogen maken. Ik ben daar super dankbaar voor natuurlijk. Dankzij hem heb ik de ervaring hoe het is om in Ziggo Dome te staan. Het Sportpaleis of De Kuip, dat zijn zulke vette herinneringen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl