Er was een tijd dat Wendy van Dijk bijzonder populair was en een echt kijkcijferkanon. Maar die dagen lijken voorbij te zijn. Haar programma’s trekken steeds minder en minder kijkers en dat is geen goed nieuws voor de presentatrice, die nog altijd tot de grootsten van Nederland wordt beschouwd.

Ook haar meest recente programma ‘Liedje Op Het Eerste Gezicht’ is geen hoogvlieger. Het programma trekt maar zo’n 345.000 kijkcijfers en dat terwijl het uitgezonden wordt op het belangrijkste tijdstip van de week.

En daardoor heeft Wendy het zoveelste programma in rij dat lijkt te floppen. En daardoor lijkt de overstap van Wendy naar SBS 6 niet meteen de beste zet. Iets wat grote baas John de Mol ook ongetwijfeld zal verbazen.

“Met Wendy halen we echt een triple A-ster binnen. Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek. Ik vind het geweldig om Wendy als persoon erbij te hebben en ik ben er ook zeker van dat wij samen grote stappen kunnen zetten om het multimediamerk Wendy nog veel grote te maken dan het nu is”, klonk het in 2019 in Party.

En ook Wendy zag de samenwerking toen volledig zitten. Maar dat lijkt nu dus helemaal anders uit te draaien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl