Een half jaar geleden werd Jeroen Rietbergen beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tijdens de opnames van ‘The Voice’. Een beschuldiging waardoor zijn vrouw Linda de Mol meteen een einde maakte aan hun relatie.

Maar nu, een goed half jaar later zouden de twee opnieuw een koppel vormen. De geruchten werden ontkend door het management van Linda, maar juicekoningin Yvonne Coldeweijer blijft volhouden.

De voorbije maanden voor Linda waren een heuse nachtmerrie. Ze zag haar relatie na 15 jaar op de klippen lopen, ze werd dagelijks geconfronteerd met de roddels en velen bleven maar beweren dat het om een tijdelijke break-up ging.

Linda heeft lange tijd in het Gooi gewoond en ook daar werd stevig geroddeld over haar, schrijft Party. Zo zouden Linda en Jeroen terug in het geheim met elkaar afspreken en hun relatie een tweede kans geven.

Maar dat ze het huis wil verkopen, dat staat vast. “Na de breuk met Jeroen woont ze alleen, en nu vindt ze het huis te groot en te leeg. Ze zou het liefste naar Amsterdam verhuizen, waar nu ook haar kinderen wonen”, vertelt een insider.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl