Wanneer het vertrouwen wordt geschaad in het huwelijk, is het moeilijk om de barsten weer te lijmen. Dat merken nu ook Thijs Römer en Igone de Jongh. Door de vele beschuldigingen aan het adres van Thijs kan Igone haar partner nog maar moeilijk vertrouwen.

Thijs en Igone zijn niet meer samen in het openbaar verschenen en dat roept natuurlijk vraagtekens op. Is de relatie tussen de twee definitief voorbij, of nemen ze even een pauze?

Niemand die er echt een antwoord op heeft. Vast staat wel dat Igone en Thijs volop aan hun relatie gaan moeten werken als het terug goedkomt.

Een psycholoog vertelt het volgende in Story: “Hoe geloofwaardig vindt zij zijn verklaring voor wat er nu allemaal naar buiten komt? En als de beschuldigingen bewezen zijn, heb je vragen als: kan ze leven met wat er gebeurd is? En gelooft zij dat hij zijn leven inmiddels gebeterd heeft of zijn leven wil en kan beteren?”

De druk op de relatie van het koppel is immens groot en zowat heel Nederland kijkt mee. “Ik hoop dat Igone sterk in haar schoenen staat. Één ding is zeker: zolang zij hem niet kan vergeven voor wat er is gebeurd, zullen de gebeurtenissen hun relatie blijven besmeuren. Als zij daar niet samen uitkomen, zou ik ze adviseren een goede relatietherapeut in de arm te nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl