Hotelier Willem Reimers, die te zien is in ‘De Kookklunzen’, neemt geen blad voor de mond. Eerder deed hij als straffe uitspraken over de familie Meiland en ondanks dat hij op SBS6 te zien is, houdt hij zijn mond ook niet over zijn collega’s bij die zender.

“Ik ben een freelancer, ik heb John de Mol ooit één keer gesproken en hij is ook gewoon mijn baas niet. Ik mag eigenlijk zeggen wat ik wil”, klinkt het in Weekend.

John de Mol zal dus niet meteen moeten proberen om Willem in te tomen om commentaar te geven. Integendeel zelfs.

“Ik weet bijvoorbeeld niet wat er bij ‘De Wereld Draait Door’ gebeurd is, maar ik kan me best voorstellen dat het op een redactie weleens knettert over bepaalde onderwerpen. Ik ben vroeger ook weleens uit mijn slof geschoten als er iets niet leuk was. Alleen: daar moet je niet in blijven hangen. Dan moet je later naar diegene toegaan en zeggen dat het je spijt. Maar het feit waarom ik uit mijn slof schoot, klopte wel.”

Toch is Willem Reimers ook blij dat hij weer aan de slag kon voor SBS6 en ‘De Kookklunzen’. Al heeft hij eigenlijk geen voorkeur voor zender. “Het maakt me allemaal niet uit, als het maar televisie is. Omdat ik het gewoon leuk vind, het is weer eens iets anders, het doorbreekt de sleur. Niet dat ik echt in een sleur zit, maar wel in een vast patroon. Je ziet eens wat andere mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl