Hun relatie werkt dan het best

Holly Mae Brood en Soy Kroon zijn al heel wat jaren een gelukkig koppel. Ze houden ervan om samen dingen te doen, maar waken er ook over dat ze ook geregeld dingen alleen doen. Al is het de laatste tijd misschien teveel van het goede.

“We zijn teringtandjes druk de laatste tijd. Dan wil ik een weekend plannen en zie ik weer allemaal dingen in die agenda gepropt”, lacht Holly in &C Magazine.

Holly en Soy kunnen best wel eventjes alleen zijn, maar merken wel voor hun relatie dat het beter is wanneer ze elkaar vaak zien.

“Anders flubberen we een beetje uit elkaar. Dan is er geen ruzie of irritatie, maar zitten we gewoon ieder heel erg in onze eigen wereld. Dan is de verbinding weg. Terwijl: met z’n tweeën hebben we het meeste plezier.”

En wanneer het toch wat drukker werd, dan zorgen Kroon en Brood er toch voor dat ze wat tijd met elkaar doorbrengen. “We spreken dan nog even af in onze vaste stamkroeg om de hoek. Als was Holly om zes uur klaar met draaien en ik pas om elf met spelen, dan nog spraken we daar af. Effe de dag doornemen met een drankje, samen iets leuks doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl