In april raakte bekend dat de broer van Frans Bauer, Dorus, aan kanker leed. Dat was even schrikken voor de gehele familie, maar Dorus liet zich niet kennen. In Weekend vertelt Frans hoe het nu gaat met Dorus.

“Gelukkig gaat het een stuk beter nu. Hij heeft een enorm zware tijd achter de rug en is aan het opkrabbelen. Hij is geopereerd en aan het revalideren, maar dat heeft wel grote impact gehad op ons gezin.”

2022 was een jaar vol moeilijke gebeurtenissen bij Frans. Zijn vrouw Mariska die een herseninfarct kreeg, Dorus die ziek werd…

“Het was heftig ja. In januari is dat met Maris gebeurd en dat was heel bizar. Van een herseninfarct herstel je nooit helemaal, dat is een gebied in de hersenen dat is afgesloten. Na verloop van tijd weet je welke functies er terugkomen en hoeveel cellen rondom het afgesloten gebied die verloren functies weer oppakken.”

Maar Frans en Mariska kunnen opgelucht ademhalen want dat gaat boven verwachting allemaal goed. “Alle functies die ze minder had, zijn weer 100% terug, behalve dat sommige prikkels heftiger bij haar binnenkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl