Het is niet te begrijpen dat er mensen op de wereld zijn die prinses Amalia willen kwaad doen. Sinds enkele weken hangt er een dreiging rond de jonge prinses haar hoofd en kan ze daardoor amper van een normale schooltijd genieten.

Heel erg jammer voor Amalia, want ze keek er heel erg naar uit. Wie als geen ander weet dat zo’n dreiging boven je hoofd erg lastig kan zijn, is Klaas Wilting, voormalig politiewoordvoerder.

Hij stond zelf ook ooit onder beveiliging omdat er sprake was dat er criminelen hem wilden ontvoeren.

“Op een gegeven moment reed ik ook in een gepantserde auto rond. Het is een van de ergste dingen die ik in mijn carrière heb meegemaakt, maar uiteindelijk ben ik er goed uitgekomen. Dat is omdat ik er kennelijk goed tegen kan, maar zeker ook dankzij mijn gezin”, klinkt het bij Klaas in Story.

Klaas weet dus wat Amalia doormaakt. “Ik kan haar ook nauwelijks goed advies geven. Ze raakt nu al een deel van haar jeugd kwijt, dat is niet anders. Het geluk is dat ze volgens mij uit een goed gezin komt, daar kun je ook veel aan hebben. Wij zijn toen ook een enorme steun voor elkaar geweest, gewoon door er met elkaar over te praten. Laat je niet gek maken door er de hele dag over na te denken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.